Apartamentul cu 2 camere este situat in Mamaia Nord, zona depozit 10, intr-un bloc nou, finalizat. Complexul este format din doua 2 imobile gemene in forma de octogon, avand in centru o piscina semi-olimpica de 8/20 m.

Imobilul se preda la stadiul de gata cu urmatoarele dotari: gresie, faianta, parchet, centrala pe gaz, calorifere, lavabil alb pe pereti, usi interioare si finisat integral.

Pentru ca dorim sa oferim un plus de confort, o data cu achizitionarea apartamentului, beneficiati de o serie de avantaje precum: loc de parcare gratuit, piscina proprie, interfon cu camera, lift ultramodern, camere de supraveghere.

Compartimentare-decomandat:un dormitor, un balcon, un Living, o bucătărie deschisă si o baie.

Suprafata de teren a ansamblului este de 3000 de mp cu gradini individualizate pentru apartamentele de la parter si spatii de promenada. Complexul va pune la dispozitie si un bar-lounge unde va puteti savura cafeaua de dimineata sau cocktail racoritor.

Apartament la gata 62 000 E

Imobilul este situat in imediata apropiere a Hanului Piraților, la 5 minute de cluburile Le Gaga, Fratelli, Loft si la 3 min de mers pe jos de plaja.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele ce fac din apartament o locatie ideala pentru cei ce doresc o locuința exclusivistă la malul marii, într-un bloc nou cu toate dotările aferente unei locuințe ultramoderne!

Imobilul se vinde cu bransamente definitive la utilitati : apa, curent, gaze.

Pretul este de 62.000 de euro cu TVA de 5% inclus! Direct dezvoltator, 0% comision!

 

 

 

BACK

Rețele de socializare

Oamenii din spatele acestui nume, Unique Luxury Apartments şi-au început activitatea în domeniul dezvoltării imobiliare în urmă cu 10 ani. În decursul acestui timp au finalizat 10 proiecte şi au hotărât să nu se oprească aici.Toate construcţiile s-au desfăşurat la malul mării, cuprinzând întreaga zonă de la Constanţa, Mamaia, Mamaia nord şi Năvodari.

Cu fiecare proiect finalizat s-a pus câte o cărămidă la ceea ce numim astăzi, Unique Luxury Apartaments, care nu este doar un ansamblu rezidenţial, ci oglindirea a 10 ani de muncă, dezvoltare şi experienţă în tot ce reprezintă un asemenea proiect.