Apartament mobilat si uitlat compet

72 000 Euro

Apartament cu 2 camere situat Mamaia Nord, zona depozit 10, intr-un bloc nou cu o suprafata utila de aproximativ 55 mp. Complexul este format din doua 2 blocuri gemene in forma de octogon, avand in centru o piscina semi-olimpica de 8/20 m.

Apartamentul se preda mobilat si utilat integral.

Unique Luxury Apartments va ofera cel mai dorit apartament cu 2 camere, plus o serie de avantaje, ce fac din acesta un apartament ideal:- loc de parcare gratuit- piscina proprie- interfon cu camera- lift ultramodern- camere de supraveghere- mobilat si utilat complet

Compartimentare:-1 Dormitor-1 Balcon-1 Living,-1 Bucătărie deschisă,-1 Baie

Suprafata de teren a ansamblului este de 3000 de mp cu gradini individualizate pentru apartamentele de la parter si spatii de promenada. Complexul va pune la dispozitie si un bar- lounge unde va puteti savura cafeaua de dimineata sau cocktail racoritor.

Amplasarea blocului este la doar 3 min de plaja , într-un ansamblu rezidențial cu piscina proprie, de care beneficiază toti locatarii imobilului.

Imobilul este situat in imediata apropiere a Hanului Piraților , la doar 3 min de Hotel Portobella, la 5 minute de cluburile Le Gaga, Fratelli, Loft.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele ce fac din apartament o locatie ideala pentru cei ce doresc o locuința exclusivistă la malul marii, într-un bloc nou cu toate dotările aferente unei locuințe noi, ultramoderne!

Imobilul se vinde cu bransamente definitive la utilitati : apa, curent, gaze.

Pretul este de 72 000 de EURO!

Direct dezvoltator! 0% comision ! TVA 5% inclus!

 

BACK

Rețele de socializare

Oamenii din spatele acestui nume, Unique Luxury Apartments şi-au început activitatea în domeniul dezvoltării imobiliare în urmă cu 10 ani. În decursul acestui timp au finalizat 10 proiecte şi au hotărât să nu se oprească aici.Toate construcţiile s-au desfăşurat la malul mării, cuprinzând întreaga zonă de la Constanţa, Mamaia, Mamaia nord şi Năvodari.

Cu fiecare proiect finalizat s-a pus câte o cărămidă la ceea ce numim astăzi, Unique Luxury Apartaments, care nu este doar un ansamblu rezidenţial, ci oglindirea a 10 ani de muncă, dezvoltare şi experienţă în tot ce reprezintă un asemenea proiect.